Stephanie Verplanken

Let’s make some stories together

Verhalen zijn al zo oud als de mensheid. Mensen houden van verhalen die hen raken, die interactie uitlokken.  De kunst van het verhalen vertellen kan je dan ook in vele verschillende culturen terugvinden, in de filmindustrie en uiteraard ook in de marketing en communicatie sector.

Het klassieke communicatie en marketing model waarbij informatie gepusht werd naar klanten of prospecten werkt niet meer. Storytelling gaat over het raken van je publiek door authentieke verhalen die matchen met je merk. Het is een essentieel onderdeel van je content strategie.

Boek een storytelling workshop

Samen schrijven we het inspirerende verhaal van je merk.

Storytelling
story telling

Hoe gaan we tewerk?

Een grondige kennis van de doelgroepen is van essentieel belang.
Hiervoor analyseren we de data die voorhanden is en onderzoeken we dit verder, mocht dit nodig zijn (diepte-interviews, focus groepen).
Op die manier stellen we doelgroepen en persona’s op voor jouw merk. De definitie van deze doelgroepen is ook belangrijk voor andere aspecten binnen content marketing, zoals de opmaak van je contentplan, email marketingsocial media strategie, online advertising

Het verhaal en de boodschap die we brengen is afhankelijk van het moment in de customer journey en het kanaal.  We luisteren naar jouw klanten en prospecten en creëren verhalen die gedrag beïnvloeden en merkervaringen veranderen.

Het versterkte effect van storytelling


De merkenstrategie, SEO strategie en storytelling zijn één geheel en versterken elkaar nog extra als ze goed uitgedacht zijn.  SEO en content marketing mogen dan ook geen 2 aparte elementen zijn, ze gaan hand in hand.  Bij voorkeur behandelen we deze 2 services dan ook samen.

Wij zorgen voor een coherente samenhang. Onze experten schrijven verhalen die je merk doen dromen over de toekomst, maar rekening houden met de huidige waarden en normen binnen de strategie van je bedrijf en doelgroepen.

Stephanie Verplanken, expert content strategie en social media

Tell me more

Volg je niet helemaal? Geen nood, ik help je graag verder!
Of wil je het liever allemaal aan mij overlaten? Dat kan ook!
Want wij werken zowel op interim– als op projectbasis. We bespreken vooraf de targets die je wil behalen, zetten een actieplan op en evalueren elke maand de KPI’s. Tot snel?

Contacteer ons

Gerelateerde cases

Contact