Het krachtige team achter Pinpoint

Kamp je met een tijdelijk personeelstekort of te veel werk? Start je een nieuw project en wil je ondersteuning van ervaren experts? Dan is je digitale team versterken met ervaren marketeers een rendabele uitbesteding.

 

Waarom kiezen voor in-house ondersteuning?

Anders dan bij een klassieke uitbesteding breng je de expertise van externen naar jouw organisatie. Je kan dus rekenen op vernieuwende inzichten en kennisdeling met je team, wat intern meer deuren opent.  In-house ondersteuning zorgt voor een dubbele win: je schakelt onze marketeers in op korte termijn en plukt daar de vruchten van op lange termijn.

Het Pinpoint marketing team

Pinpoint bestaat uit een kleurrijke pool ervaren digitale experten.
Allemaal toffe positieve mensen die jouw team met plezier ondersteunen!

Flexibel en gedreven

Een maand of een jaar, voltijds of deeltijds. We zijn er wanneer jij ons nodig hebt. En dat met veel goesting en enthousiasme. Onze Pinpoint-marketeers staan altijd scherp en draaien meteen 100% mee in jouw team.

Ervaren digital experts

Tevreden mogen terugblikken op een ruim aantal mooie projecten en fijne uitdagingen. Dat is leuk voor ons, maar ook voor jou. In de track records van onze freelancers vind je heel wat waardevolle ervaringen die aan de doelstellingen van jouw organisatie kunnen bijdragen.

Vertrouwen voorop

Net als jij, is Pinpoint een echte meerwaardezoeker. Onze marketeers beschikken, naast hun expertise, over een bewezen set aan soft skills. Oprecht engagement, enthousiasme en een positieve ingesteldheid, ook daar kan je op rekenen.

Kortom: alle ingediënten voor een fijne samenwerking!

Ontmoet onze zaakvoerster

Hermine, digitale consultant

Hermine Verschueren

Zaakvoerster & experte communicatiestrategie

  

Digitale consultant

Word jij onze volgende freelance digitale expert?

Overtuig ons.

  

Onze openstaande vacatures al gezien?