Online advertising

Online adverteren is het betalen voor advertentieruimte op online platformen. Je kan door online adverteren gericht potentiële klanten naar je website brengen. Je adverteert op specifieke zoekwoorden en/of online platformen die bij jouw product of dienst en doelgroep passen.

Er zijn verschillende mogelijkheden tot online adverteren. Bijvoorbeeld: Google AdWords, Bing Ads, Facebook adverteren, LinkedIn Ads, YouTube adverteren, Twitter adverteren, Google Shopping, Gmail Sponsored Promotions, Google Display Netwerk, Remarketing, …

Doel van online adverteren

Met online adverteren verhoog je het bezoekersaantal op je website of trek je meer bezoekers naar je website. Je doelstelling is om bezoekers op je website te krijgen die een conversie doen. Een conversie is bijvoorbeeld: een aankoop, contactformulier invullen of een download.

Wij zetten de campagnes voor jou op, analyseren en optimaliseren. We maken een bewuste keuze voor het advertising medium: bannering, social media, affiliate, SEA, Google display,… Wij zorgen ervoor dat de campagnes rendabel zijn, want zonder specifieke kennis is het lastig om je doelstelling te bereiken.

Cathy, digitale consultant

Wil je graag starten met online adverteren?

Onze andere expertises al gezien?

Gerelateerde cases