Stephanie Verplanken, expert content strategie en social media

Online Advertising: Now you see me!

Val op naast je concurrenten

Adverteren is vaak een essentieel onderdeel van je communicatie strategie. We zetten campagnes op, analyseren en optimaliseren deze.  Afhankelijk van het kanaal (vb LinkedIn, Facebook, Instagram, SEA), doelgroep en de doelstelling zetten we de advertentie strategie op.  Zowel in tekst als in beeld zetten we krachtige campagnes op die het gewenste resultaat bereiken

Impactvolle social media advertising campagnes

Nood aan een impactvolle social media advertising campage of advies?

Geef ons een seintje

instagram advertising
SINReM facebook advertising

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op alle relevante kanalen de nodige visibiliteit krijgt. Dit doen we door het onderdeel online advertising, als het relevant blijkt natuurlijk, toe te voegen aan jouw communicatie strategie.
Door jouw posts te adverteren, kan jouw bedrijf (naargelang de doelstellingen) een extra boost krijgen en zo meer views, leads… gaan genereren.

 

Adverteren op Google, Facebook, Messenger, Instagram of LinkedIn?

Zoals elk bedrijf ben je aanwezig op verschillende social media kanalen. Op welke kanalen pas je dan het best promoties toe? Er is geen correct antwoord, want dit hangt natuurlijk af van je business en welke doelstellingen je juist wil bereiken. Online advertising moet een onderdeel zijn van je communicatieplan, en dus neem je jouw advertenties mét hun doelen ook op in je content kalender!

Een succesvolle advertentie

Binnen de gekozen strategie én kanalen bepalen we welke posts we zullen boosten, of maken we er specifiek op om te gaan uitlichten. Belangrijk is om goed stil te staan bij de inhoud! Zo houden we rekening met het format, de copy en de call to action (CTA). Al deze elementen spelen namelijk een belangrijke rol in het succesgehalte van je promotie.

social media strategy

Meten, meten, meten!

Je schakelt ons natuurlijk in omdat wij de kneepjes van het vak kennen om jouw doelstellingen te behalen. Het spreekt dan ook voor zich dat wij op regelmatige tijdstippen rapporteren met het nodige cijfermateriaal. Zo zorgen we ervoor dat zowel jij als wij op de juiste koers blijven varen!

Stephanie Verplanken, expert content strategie en social media

Tell me more

Volg je niet helemaal? Geen nood, ik help je graag verder!
Of wil je het liever allemaal aan mij overlaten? Dat kan ook!
Want wij werken zowel op interim– als op projectbasis. We bespreken vooraf de targets die je wil behalen, zetten een actieplan op en evalueren elke maand de KPI’s. Tot snel?

Contacteer mij

Gerelateerde cases

Contact