Personal branding

Te weinig tijd om jouw kennis te delen? Je visie uit te dragen? Personal branding is essentieel in de snel evoluerende wereld van vandaag. Je prospecten, klanten, werknemers, collega’s weten waar je voor staat en welke expertise je hebt. Jouw persoonlijke missie draag je uit. Geen nood als de tijd jouw ontbreekt, wij zorgen ervoor dat je niet langer een grijze muis bent.

Hoe gaan we te werk om ervoor te zorgen dat je een sterke personal branding hebt? Dat mensen vertrouwen hebben in jou als merk.

Personal branding traject

  1. Onderzoek naar jouw expertise, persoonlijkheid. In workshops definiëren we wie je bent, waar je voor staat, wat jou uniek en betrouwbaar maakt. Toon lef, wees concreet en authentiek! Samen gaan we op zoek naar jouw eigenheid, jouw manier van communiceren.
  2. We analyseren je doelgroep, wat hen boeit en hoe we in interactie met hen gaan. We ontleden je huidige communicatie.
  3. Belangrijk in het opstellen van een communicatieplan is dat we met kennis van zaken de media selecteren (owned, paid, earned and shared media) waar we een rol in willen spelen. We definiëren het concept en de boodschap die we overbrengen.
  4. We interviewen je om te weten wat jouw mening is over business gerelateerde zaken. Jouw eigen mening is goud waard, geen herkauwde informatie die we overal terugvinden. We stellen de content kalender op en schrijven jouw verhaal.
  5. We implementeren het content plan, meten en evalueren de impact en sturen bij waar nodig. Consistent communiceren we over deze kanalen heen.
  6. En terug naar stap 4. We werken de content kalender verder uit.
Hermine, digitale consultant

Je personal branding onder handen nemen?

Denk aan je portefeuille

Wist je dat je voor heel wat van onze diensten een subsidie kan aanvragen via de KMO portefeuille?