Training

Waarom een training?

Wil je graag zelf je communicatie in handen nemen? Wij maken van jou en je collega’s specialisten in ons vakgebied. Elke opleiding is afgestemd op jouw onderneming. Eén aanpak bestaat niet, we zorgen ervoor dat jouw bedrijf evolueert door een praktijkgerichte training.

Een greep uit ons aanbod

 • Communicatiestrategie
  Stel zelf je communicatiestrategie op en bereik je doelgroep op een efficiënte manier.
 • Sociale media
  Leer zelf de kneepjes van Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook in onze Sociale Media opleiding. Ontdek welke posts aanspreken, welke timing je best hanteert en hoe je effectief de juiste mensen bereikt. Wil je liever advertenties leren opstellen? Ook dat kan!
 • Content marketing
  De pen is een machtig wapen. Overtuig je publiek vanaf nu zelf door ze te verleiden met woorden.
 • E-mailmarketing
  De kracht van efficiënt e-mailen is niet te onderschatten. De tips en tricks leer je in deze training, maar ook een volledige strategie.
 • SEO
  Wij leren je de kneepjes van het vak om meer zichtbaar te zijn voor zoekmachines.
 • Content strategie
  Een content strategie is noodzakelijk om klanten te bereiken en een lange termijn relatie op te bouwen. Daarvoor heb je een goed verhaal en content strategie nodig. Ontdek in onze opleiding de belangrijkste elementen waar je rekening mee houdt.

Vraag een training op maat. Wij passen al onze workshops aan volgens jouw noden. Wil je echter een combinatie van onze diensten in één workshop, dan kan dat ook!

Hermine, digitale consultant

Je kennis rond digitale marketing verruimen?