Team Pinpoint

Waarom kies je voor de in-house aanpak van Pinpoint?

  • Meteen de nodige marketingexpertise in huis
  • Meetbare en tastbare resultaten
  • Snel inzetbaar en minimale inwerktijd
  • Binnen jouw budget
  • 4 marketing experten met een frisse kijk op jouw zaak

Jouw online marketing experten

Hermine Verschueren, zaakvoerder Pinpoint

Hermine Verschueren
Zaakvoerster & Experte Communicatiestrategie

Hermine is de eeuwige optimiste, ze is verzot op marketing en communicatie. Ze ziet steeds de oplossing in al jouw problemen. Als teamleader schat ze perfect in welke opdracht matcht met welke expert. Hermine legt als oprichtster van Pinpoint het eerste contact met jouw bedrijf, maar blijft ook hierna elke maand alles mee opvolgen. Ze luistert, adviseert en creëert de meest passende strategie om jouw doelstellingen te halen. En als ze nog even tijd over heeft, presenteert ze dit alles graag voor je in een interessante keynote op networkevents.

Bart De Moor
Expert Content Marketing & SEO

Met een vlotte pen, een neus voor accurate content en de nodige skills om de ranking van een website te verbeteren, leeft Bart zich uit op verschillende projecten Door zijn ondersteuning rechtstreeks op de werkvloer, kan hij sneller inspelen op de behoeften van de klant. Hij denkt mee na over de gepaste manier van communiceren, steeds met de juiste doelgroep in het achterhoofd. Zijn ervaring in zowel het grafische als het strategische luik van communicatie maakt van hem een all-rounder.

Bart De Moor, expert SEO en content marketing
Stephanie Verplanken, expert content strategie en social media

Stephanie Verplanken
Experte Content Strategy & Social Media 

Stephanie is onze positieve noot en ziet overal opportuniteiten. Na een babbel met haar, start ze met het opmaken van jouw digitaal plan. Onder het motto “Let’s get social!” neemt ze jouw social media kanalen onder de loep. Ze weet namelijk als geen ander wat je het best post, op welk kanaal en op welk tijdstip. Met de gsm klaar in de hand, weet ze steeds de beste beelden te nemen. Hier en daar nog wat aanpassen met een toffe app of wat grafisch design én ready to post! Heeft ze een dag verlof, dan vind je haar in de fitness of is ze aan het trainen voor de volgende loopwedstrijd, met de nodige instagram stories of selfies als gevolg.
Geen resultaten zonder hard werk, I run the extra mile, ook voor jouw bedrijf!

Cathy Steelandt
Experte Emailmarketing & Lead Generation

Cathy is de sympathie zelve en kan het met iedereen wel vinden. Haar passie ligt bij e-mailmarketing. Zij zorgt ervoor dat je sales gaat stijgen met haar e-mails. Ze helpt je met het maken van een doordachte e-mailstrategie. Cathy zorgt ervoor dat jouw e-mail uitgestuurd wordt naar de juiste doelgroep, zodat de boodschap van de e-mail steeds bij de overeenstemmende doelgroep behoort. Door haar ervaring op zowel technisch als grafisch vlak, kan ze een totaalproject bij jou afleveren.

Cathy Steelandt, experte emailmarkting en lead generation
Hermine Verschueren, zaakvoerder Pinpoint

Reserveer ons voor jouw project of als interim marketeer

Wij werken zowel op interim– als op projectbasis.
We bespreken vooraf de targets die je wil behalen, zetten een
actieplan op en evalueren elke maand de KPI’s.
Tot snel?

Contact